2012. december 2., vasárnap

Mustáros sült pulykaszárny és comb




Hozzávalók:
-        pulyka com
-        pulyka szárny
-      
-       fekete bors
-       mustár
-       pár gerezd fokhagyma


Elkészítés:
A combokat és a szárnyakat alaposan besózzuk, amelyik nagyon vastag, bevághatjuk pár helyen. 
Szórunk rá fekete borsot, majd lekenjük mindegyiket csípős mustárral. 
Beletesszük őket egy tepsibe, majd rátesszük a fokhagyma gerezdeket is a húsokra, vagy mellé. 
Fóliával letakarjuk, aztán tehetjük is a sütőbe. 
Víz nem kell a hús mellé, bőven elég lesz az, amit a hús ereszt majd magából. 
Fólia alatt addig sütjük, amíg meg nem puhul, aztán a fóliát levéve pirosra sütjük mindkét oldalát.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése